Meny
- Ansjostoast 165G E F M N Sn H Pi
- Brisling i olje med brød og smør145G F M H
- Kylling - terrine (Hovelsrud Gård) , karri, brød og smør220G E N Sn H Vn
- Hallomø fra Skarrbo Gård195E So M Sn
- Sellerirot pakora, masala romesco 180N S Ma
- Ovnsbakt Jordskokk, miso, yoghurt fra skarrbo gård190So M Sn Se
- Fritert norsk Camembert, rødløk, radicchio rosso 255G E M SO2 H
- Ovnsbakt Skrei, Chermoula, za'atar295F Se SO2
- Kyllinghjerte, merguez (IOM), endive215M SO2
- 'Cottage pai' med melkeku fra Ousdal Gård275M S Sn SO2
- Norsk oster, honning og brød215G E M SO2 H
- Sticky toffee pudding, vaniljeis 175G E M H
Allergener
- Ansjostoast 165G E F M N Sn H Pi
- Brisling i olje med brød og smør145G F M H
- Kylling - terrine (Hovelsrud Gård) , karri, brød og smør220G E N Sn H Vn
- Hallomø fra Skarrbo Gård195E So M Sn
- Sellerirot pakora, masala romesco 180N S Ma
- Ovnsbakt Jordskokk, miso, yoghurt fra skarrbo gård190So M Sn Se
- Fritert norsk Camembert, rødløk, radicchio rosso 255G E M SO2 H
- Ovnsbakt Skrei, Chermoula, za'atar295F Se SO2
- Kyllinghjerte, merguez (IOM), endive215M SO2
- 'Cottage pai' med melkeku fra Ousdal Gård275M S Sn SO2
- Norsk oster, honning og brød215G E M SO2 H
- Sticky toffee pudding, vaniljeis 175G E M H
Allergener
- Anchovy toast 165G E F M N Mu W Pi
- Brisling in oil with bread and butter145G F M W
- Chicken terrine (Hovelsrud Gård) , Curry, bread and butter220G E N Mu W W
- Hallomø from Skarrbo Gård195E So M Mu
- Celeriac pakora, Masala romesco 180N C Al
- Oven baked artichoke, miso, yoghurt from skarrbo190So M Mu Se
- Fried Norwegian Camembert, red onion, radicchio rosso255G E M SO2 W
- Baked Skrei Cod, chermoula, za'atar295F Se SO2
- Chicken hearts, merguez (IOM), endive215M SO2
- Cottage pie of milking cow from Ousdal Gård275M C Mu SO2
- Selection of Norwegian cheeses, honey, bread215G E M SO2 W
- Sticky toffee pudding, vanilla ice cream 175G E M W
Allergies
Mat
På Nektar er det fokus på hygge og komfort, maten har ofte mye smak og er lagd for å deles. Kokkene har ulike bakgrunner og tar inspirasjon fra alle verdens hjørner. Maten vi serverer lages i størst mulig grad på råvarer fra bærekraftig og helst økologisk og biodynamisk produksjon. Dyrevelferd er viktig for oss på alt av animalske produkter, også har vi alltid flere vegetar retter og noe vegansk. Vi samarbeider med mange små norske gårder og kjøper så mye som mulig fra dem. Menyen endres stadig vekk etter hva som er i sesong.
Kontakt
Nektar tar i mot bordreservasjoner alle dager dersom man skal spise og booking gjøres via denne siden, for vin er det drop in muligheter i baren. Send oss en mail på booking@nektarvinbar.no eller ring oss på +47 919 24 446