Meny
- Ansjostoast 175G E F M N Sn H Pi
- Brisling i olje med brød og smør165G F M H
- Hallomø fra Skarrbo gård245E So M Sn
- Norsk sommerkål med brunet smør hollandaise205E M
- Norsk nypotet, Tone vellagra fast ost, sauerkraut 205M N SO2 Ma
- Bakt purreløk, sauce gribiche med løpstikke205G E SO2 Sp
- Caesarsalat med kylling fra Hovelsrud gård265G E F M Sn SO2
- Tartar på storfe fra Piltingsrud Gård, soltørket tomat-majo, squash270E Pk
- Fregola med norsk cherry tomat og kvit Undredal 225G M SO2
- Pannestekt skatevinge med vadouvan-smør280F M Sn
- Norske oster, honning fra Oslo og brød225G E M SO2 H
- Jordbær fra finnerud gård og rose- og melkesorbet185G M H
Allergener
- Ansjostoast 175G E F M N Sn H Pi
- Brisling i olje med brød og smør165G F M H
- Hallomø fra Skarrbo gård245E So M Sn
- Norsk sommerkål med brunet smør hollandaise205E M
- Norsk nypotet, Tone vellagra fast ost, sauerkraut 205M N SO2 Ma
- Bakt purreløk, sauce gribiche med løpstikke205G E SO2 Sp
- Caesarsalat med kylling fra Hovelsrud gård265G E F M Sn SO2
- Tartar på storfe fra Piltingsrud Gård, soltørket tomat-majo, squash270E Pk
- Fregola med norsk cherry tomat og kvit Undredal 225G M SO2
- Pannestekt skatevinge med vadouvan-smør280F M Sn
- Norske oster, honning fra Oslo og brød225G E M SO2 H
- Jordbær fra finnerud gård og rose- og melkesorbet185G M H
Allergener
- Anchovy toast 175G E F M N Mu W Pi
- Brisling in oil with bread and butter165G F M W
- Hallomø from Skarrbo gård245E So M Mu
- Norwegian summer cabbage, brown butter hollandaise205E M
- Norwegian new potatoes, Tone vellagra aged Cheese, sauerkraut 205M N SO2 Al
- Baked leeks, sauce gribiche with lovage205G E SO2 Sp
- Caesar salad with chicken from Hovelsrud gård265G E F M Mu SO2
- Piltingsrud Gård beef tartar, sun dried tomato mayo, squash270E Pn
- Fregola, Norwegian cherry tomato and goats cheese225G M SO2
- Pan fried skate wing, vadouvan butter280F M Mu
- Selection of Norwegian cheeses, honey from Oslo, bread225G E M SO2 W
- Finnerud gård strawberries, rose and milk sorbet 185G M W
Allergies
Mat
På Nektar er det fokus på hygge og komfort, maten har ofte mye smak og er lagd for å deles. Kokkene har ulike bakgrunner og tar inspirasjon fra alle verdens hjørner. Maten vi serverer lages i størst mulig grad på råvarer fra bærekraftig og helst økologisk og biodynamisk produksjon. Dyrevelferd er viktig for oss på alt av animalske produkter, også har vi alltid flere vegetar retter og noe vegansk. Vi samarbeider med mange små norske gårder og kjøper så mye som mulig fra dem. Menyen endres stadig vekk etter hva som er i sesong.
Kontakt
Nektar tar i mot bordreservasjoner alle dager dersom man skal spise og booking gjøres via denne siden, for vin er det drop in muligheter i baren. Send oss en mail på booking@nektarvinbar.no eller ring oss på +47 919 24 446
Åpningstider
