Meny
- Ansjos på ristet brød, aioli, pistasj og fennikel148G E F M Sn H Pi
- Brisling i olje med brød og smør145G F M H
- Charcuterie, syltede grønnsaker, brød265G M H
- Pimientos Padron92
- Hallomø fra Skarrbo Gård188E So M Sn
- Falafel, tahini og urtedressing 165Se
- Norske beter med labneh, endiv, valnøttdressing170M Sn By Vn
- Risotto med skogsopp190M S SO2
- Tartar på storfe fra Piltingsrud gård, chiliemulsjon, sesam245E So Se
- Villkveite med brokkolini og "thai" smørsaus285E F M SO2
- Kyllingbryst fra Hovelsrud, kremet mais og skogsopp295So M SO2
- Grillet svinekotelett fra Stølsvidda, paprika puré, chimichurri 225M SO2
- Ostefjøl med plommesyltetøy og brød195M
- Mandel og pistasjkake med, norske jordbær og iskrem 165G E M N H Ma Pi
Allergener
- Ansjos på ristet brød, aioli, pistasj og fennikel148G E F M Sn H Pi
- Brisling i olje med brød og smør145G F M H
- Charcuterie, syltede grønnsaker, brød265G M H
- Pimientos Padron92
- Hallomø fra Skarrbo Gård188E So M Sn
- Falafel, tahini og urtedressing 165Se
- Norske beter med labneh, endiv, valnøttdressing170M Sn By Vn
- Risotto med skogsopp190M S SO2
- Tartar på storfe fra Piltingsrud gård, chiliemulsjon, sesam245E So Se
- Villkveite med brokkolini og "thai" smørsaus285E F M SO2
- Kyllingbryst fra Hovelsrud, kremet mais og skogsopp295So M SO2
- Grillet svinekotelett fra Stølsvidda, paprika puré, chimichurri 225M SO2
- Ostefjøl med plommesyltetøy og brød195M
- Mandel og pistasjkake med, norske jordbær og iskrem 165G E M N H Ma Pi
Allergener
- Anchovies on toast, aioli, pistachio and fennel148G E F M Sn H Pi
- Brisling in oil with bread and butter145G F M H
- Charcuterie, pickled vegetables, bread265G M H
- Pimientos Padron92
- Hallomø from Skarrbo Gård188E So M Sn
- Falafel with tahini and herb dressing 165Se
- Norwegian beets with labneh and walnut dressing170M Sn By Vn
- Risotto with wild mushrooms190M S SO2
- Tartar with Beef from Piltingsrud farm, chili emulsion, sesame245E So Se
- Wild halibut with broccolini and "thai" butter sauce285E F M SO2
- Chicken breast from Hovelsrud, creamed corn and wild mushrooms295So M SO2
- Grilled pork from Stølsvidda, red pepper puré and chimicurri 225M SO2
- Selection of cheeses, jam, bread195M
- Almond and pistachio cake with Norwegian strawberries and ice cream 165G E M N H Ma Pi
Allergies
Mat
På Nektar er det fokus på hygge og komfort, maten har ofte mye smak og er lagd for å deles. Kokkene har ulike bakgrunner og tar inspirasjon fra alle verdens hjørner. Maten vi serverer lages i størst mulig grad på råvarer fra bærekraftig og helst økologisk og biodynamisk produksjon. Dyrevelferd er viktig for oss på alt av animalske produkter, også har vi alltid flere vegetar retter og noe vegansk. Vi samarbeider med mange små norske gårder og kjøper så mye som mulig fra dem. Menyen endres stadig vekk etter hva som er i sesong.
Kontakt
Nektar tar i mot bordreservasjoner alle dager dersom man skal spise og booking gjøres via denne siden, for vin er det drop in muligheter i baren. Send oss en mail på booking@nektarvinbar.no eller ring oss på +47 919 24 446
Åpningstider
