Meny

  • Ansjos på ristet brød, aioli, pistasj og fennikel148
    G E F M Sn H Pi
  • Brisling i olje med brød og smør145
    G F M H
  • Charcuterie, syltede grønnsaker, brød265
    G M H
  • Pimientos Padron92
  • Hallomø fra Skarrbo Gård188
    E So M Sn
  • Falafel, tahini og urtedressing 165
    Se
  • Norske beter med labneh, endiv, valnøttdressing170
    M Sn By Vn
  • Risotto med skogsopp190
    M S SO2
  • Tartar på storfe fra Piltingsrud gård, chiliemulsjon, sesam245
    E So Se
  • Villkveite med brokkolini og "thai" smørsaus285
    E F M SO2
  • Kyllingbryst fra Hovelsrud, kremet mais og skogsopp295
    So M SO2
  • Grillet svinekotelett fra Stølsvidda, paprika puré, chimichurri 225
    M SO2
  • Ostefjøl med plommesyltetøy og brød195
    M
  • Mandel og pistasjkake med, norske jordbær og iskrem 165
    G E M N H Ma Pi

Allergener

G Gluten, E Egg, F Fisk, M Melk, Sn Sennep, H Hvete, Pi Pistasj, So Soya, Se Sesam, By Bygg, Vn Valnøtt, S Selleri, SO2 SO2 og sulfitt, N Nøtter, Ma Mandel,

Mat

På Nektar er det fokus på hygge og komfort, maten har ofte mye smak og er lagd for å deles. Kokkene har ulike bakgrunner og tar inspirasjon fra alle verdens hjørner. Maten vi serverer lages i størst mulig grad på råvarer fra bærekraftig og helst økologisk og biodynamisk produksjon. Dyrevelferd er viktig for oss på alt av animalske produkter, også har vi alltid flere vegetar retter og noe vegansk. Vi samarbeider med mange små norske gårder og kjøper så mye som mulig fra dem. Menyen endres stadig vekk etter hva som er i sesong.

Kontakt

Nektar tar i mot bordreservasjoner alle dager dersom man skal spise og booking gjøres via denne siden, for vin er det drop in muligheter i baren. Send oss en mail på booking@nektarvinbar.no eller ring oss på +47 919 24 446

InstagramFacebook

Åpningstider

MandagStengt
Tirsdag17:00–00:00
Onsdag17:00–00:00
Torsdag17:00–00:00
Fredag17:00–00:30
Lørdag17:00–00:30
SøndagStengt
Cover image