Meny

  • Ansjos på ristet brød, aioli, pistasj og fennikel148
    G E F M Sn H Pi
  • Brisling i olje med brød og smør145
    G F M H
  • Charcuterie, syltede grønnsaker, brød265
    G M H
  • Hallomø fra Skarrbo Gård188
    E So M Sn
  • Kålrabi, miso, labneh, endiv, dressing170
    M Sn Se Vn
  • Tartar av norsk storfe, fritert jordskokk 245
    E Sn SO2
  • Breiflabb, gulrotpuré, bacon, brunet smør325
    E F M SO2
  • Tikka dahl med løk bahji175
    M SO2
  • Kyllingvinger fra Hovelsrud, spicy miso glaze175
    F SO2
  • Norsk lam fra Haugen gårdsmat, sellerirot, grønnkål 275
    M S Se SO2
  • Ostefjøl med plommesyltetøy og brød195
    M
  • Sticky toffee pudding, vaniljeis165
    E M H Ma Pi

Allergener

G Gluten, E Egg, F Fisk, M Melk, Sn Sennep, H Hvete, Pi Pistasj, So Soya, Se Sesam, Vn Valnøtt, SO2 SO2 og sulfitt, S Selleri, Ma Mandel,

Mat

På Nektar er det fokus på hygge og komfort, maten har ofte mye smak og er lagd for å deles. Kokkene har ulike bakgrunner og tar inspirasjon fra alle verdens hjørner. Maten vi serverer lages i størst mulig grad på råvarer fra bærekraftig og helst økologisk og biodynamisk produksjon. Dyrevelferd er viktig for oss på alt av animalske produkter, også har vi alltid flere vegetar retter og noe vegansk. Vi samarbeider med mange små norske gårder og kjøper så mye som mulig fra dem. Menyen endres stadig vekk etter hva som er i sesong.

Kontakt

Nektar tar i mot bordreservasjoner alle dager dersom man skal spise og booking gjøres via denne siden, for vin er det drop in muligheter i baren. Send oss en mail på booking@nektarvinbar.no eller ring oss på +47 919 24 446

InstagramFacebook

Åpningstider

MandagStengt
Tirsdag17:00–00:00
Onsdag17:00–00:00
Torsdag17:00–00:00
Fredag17:00–00:30
Lørdag17:00–00:30
SøndagStengt
Cover image