Meny
- Ansjos på ristet brød, aioli, pistasj og fennikel148G E F M Sn H Pi
- Brisling i olje med brød og smør145G F M H
- Charcuterie, syltede grønnsaker, brød265G M H
- Hallomø fra Skarrbo Gård188E So M Sn
- Kålrabi, miso, labneh, endiv, dressing170M Sn Se Vn
- Tartar av norsk storfe, fritert jordskokk 245E Sn SO2
- Breiflabb, gulrotpuré, bacon, brunet smør325E F M SO2
- Tikka dahl med løk bahji175M SO2
- Kyllingvinger fra Hovelsrud, spicy miso glaze175F SO2
- Norsk lam fra Haugen gårdsmat, sellerirot, grønnkål 275M S Se SO2
- Ostefjøl med plommesyltetøy og brød195M
- Sticky toffee pudding, vaniljeis165E M H Ma Pi
Allergener
- Ansjos på ristet brød, aioli, pistasj og fennikel148G E F M Sn H Pi
- Brisling i olje med brød og smør145G F M H
- Charcuterie, syltede grønnsaker, brød265G M H
- Hallomø fra Skarrbo Gård188E So M Sn
- Kålrabi, miso, labneh, endiv, dressing170M Sn Se Vn
- Tartar av norsk storfe, fritert jordskokk 245E Sn SO2
- Breiflabb, gulrotpuré, bacon, brunet smør325E F M SO2
- Tikka dahl med løk bahji175M SO2
- Kyllingvinger fra Hovelsrud, spicy miso glaze175F SO2
- Norsk lam fra Haugen gårdsmat, sellerirot, grønnkål 275M S Se SO2
- Ostefjøl med plommesyltetøy og brød195M
- Sticky toffee pudding, vaniljeis165E M H Ma Pi
Allergener
- Anchovies on toast, aioli, pistachio and fennel148G E F M Sn H Pi
- Brisling in oil with bread and butter145G F M H
- Charcuterie, pickled vegetables, bread265G M H
- Hallomø from Skarrbo Gård188E So M Sn
- Swede, miso labneh and dressing170M Sn Se Vn
- Tartar of Norwegian beef, Jerusalem artichoke chips245E Sn SO2
- Monkfish, carrot puree, bacon, brown butter325E F M SO2
- Tikka Dahl with onion bahji175M SO2
- Chicken wings from Hovelsrud, spicy miso glaze175F SO2
- Norwegian Lamb from Haugen gårdsmat, celeriac, kale275M S Se SO2
- Selection of cheeses, jam, bread195M
- Sticky toffee pudding, vanilla ice cream165E M H Ma Pi
Allergies
Mat
På Nektar er det fokus på hygge og komfort, maten har ofte mye smak og er lagd for å deles. Kokkene har ulike bakgrunner og tar inspirasjon fra alle verdens hjørner. Maten vi serverer lages i størst mulig grad på råvarer fra bærekraftig og helst økologisk og biodynamisk produksjon. Dyrevelferd er viktig for oss på alt av animalske produkter, også har vi alltid flere vegetar retter og noe vegansk. Vi samarbeider med mange små norske gårder og kjøper så mye som mulig fra dem. Menyen endres stadig vekk etter hva som er i sesong.
Kontakt
Nektar tar i mot bordreservasjoner alle dager dersom man skal spise og booking gjøres via denne siden, for vin er det drop in muligheter i baren. Send oss en mail på booking@nektarvinbar.no eller ring oss på +47 919 24 446