Meny
- Ansjostoast 179G E F M N Sn H Pi
- Brisling i olje med brød og smør165G F M H
- Hallomø fra Skarrbo gård245E So M Sn
- Beter, ricotta fra Skarrbo gård, valnøtter205M N SO2 Vn
- Regnbuegulrøtter fra Brimse gård, labneh, chiliolje215M
- Norsk hamachi, mirin-vinaigrette, norske plommer255F So SO2
- Gresskar-pakora, romesco205
- Biff tartar fra Horgen gård, soltørket tomat- majo, squash270E Pk
- Skogsopp med toast245G M SO2
- Gnocchi, bresert storfe fra Ousdal gård275G E M SO2 H
- Norske oster, honning fra Oslo og brød245G E M SO2 H
- Pistasjkake, karamellkrem, sitrontimian-sirup185E M N Pi
Allergener
- Ansjostoast 179G E F M N Sn H Pi
- Brisling i olje med brød og smør165G F M H
- Hallomø fra Skarrbo gård245E So M Sn
- Beter, ricotta fra Skarrbo gård, valnøtter205M N SO2 Vn
- Regnbuegulrøtter fra Brimse gård, labneh, chiliolje215M
- Norsk hamachi, mirin-vinaigrette, norske plommer255F So SO2
- Gresskar-pakora, romesco205
- Biff tartar fra Horgen gård, soltørket tomat- majo, squash270E Pk
- Skogsopp med toast245G M SO2
- Gnocchi, bresert storfe fra Ousdal gård275G E M SO2 H
- Norske oster, honning fra Oslo og brød245G E M SO2 H
- Pistasjkake, karamellkrem, sitrontimian-sirup185E M N Pi
Allergener
- Anchovy toast 179G E F M N Mu W Pi
- Brisling in oil with bread and butter165G F M W
- Hallomø from Skarrbo gård245E So M Mu
- Beetroot, ricotta from Skarrbo gård, walnuts205M N SO2 W
- Rainbow carrots from Brimse gård, labneh, chili oil215M
- Norwegian hamachi, mirin vinaigrette, norwegian plums255F So SO2
- Pumpkin pakora, garam masala romesco205
- Horgen Gård beef tartar, sun dried tomato mayo, squash270E Pn
- Wild mushrooms with toast 245G M SO2
- Gnocchi, braised beef from Ousdal gård275G E M SO2 W
- Selection of Norwegian cheeses, honey from Oslo, bread245G E M SO2 W
- Pistachio cake, caramel cream and lemon thyme syrup185E M N Pi
Allergies
Mat
På Nektar er det fokus på hygge og komfort, maten har ofte mye smak og er lagd for å deles. Kokkene har ulike bakgrunner og tar inspirasjon fra alle verdens hjørner. Maten vi serverer lages i størst mulig grad på råvarer fra bærekraftig og helst økologisk og biodynamisk produksjon. Dyrevelferd er viktig for oss på alt av animalske produkter, også har vi alltid flere vegetar retter og noe vegansk. Vi samarbeider med mange små norske gårder og kjøper så mye som mulig fra dem. Menyen endres stadig vekk etter hva som er i sesong.
Kontakt
Nektar tar i mot bordreservasjoner alle dager dersom man skal spise og booking gjøres via denne siden, for vin er det drop in muligheter i baren. Send oss en mail på booking@nektarvinbar.no eller ring oss på +47 919 24 446
Åpningstider
