Meny
- Ansjostoast 165G E F M Sn H Pi
- Brisling i olje med brød og smør145G F M H
- Jambon persille, brød og smør 195G M Sn H
- Hallomø fra Skarrbo Gård195E So M Sn
- Pisket feta fra Grindal, squash, neper og oliven185M
- Saltbakte gule beter, muhammara170N SO2 Vn
- Tartar av norsk storfe, norske tomater, spelt255G SO2 Sp
- Kamskjell, jordskokk, beurre blanc275M SO2 B
- Speket villkveite, ingefær, lime, miso 325E F Se
- Kyllingvinger fra Hovelsrud, Jerk glaze 175So SO2
- Svinenakke fra horgen gård, bygg, løpstikke225SO2 By
- Ostefjøl med plommesyltetøy og brød210M
- Rabarbra, safran, yogurt sorbet 165M
Allergener
- Ansjostoast 165G E F M Sn H Pi
- Brisling i olje med brød og smør145G F M H
- Jambon persille, brød og smør 195G M Sn H
- Hallomø fra Skarrbo Gård195E So M Sn
- Pisket feta fra Grindal, squash, neper og oliven185M
- Saltbakte gule beter, muhammara170N SO2 Vn
- Tartar av norsk storfe, norske tomater, spelt255G SO2 Sp
- Kamskjell, jordskokk, beurre blanc275M SO2 B
- Speket villkveite, ingefær, lime, miso 325E F Se
- Kyllingvinger fra Hovelsrud, Jerk glaze 175So SO2
- Svinenakke fra horgen gård, bygg, løpstikke225SO2 By
- Ostefjøl med plommesyltetøy og brød210M
- Rabarbra, safran, yogurt sorbet 165M
Allergener
- Anchovy toast 165G E F M Sn H Pi
- Brisling in oil with bread and butter145G F M H
- Jambon persille, bread and butter 195G M Sn H
- Hallomø from Skarrbo Gård195E So M Sn
- Whipped feta from Grindal, courgettes, turnip and olives185M
- salt baked yellow beets, muhammara170N SO2 Vn
- Tartar of Norwegian beef, Norwegian tomatoes, fried spelt255G SO2 Sp
- Scallop, jerusalem artichoke, beurre blanc 275M SO2 B
- Cured wild halibut, ginger, lime, Miso325E F Se
- Chicken wings from Hovelsrud, Jerk glace 175So SO2
- Pork neck from Horgen, barley, lovage225SO2 By
- Selection of cheeses, jam, bread210M
- Rhubarb, saffron, yoghurt sorbet 165M
Allergies
Mat
På Nektar er det fokus på hygge og komfort, maten har ofte mye smak og er lagd for å deles. Kokkene har ulike bakgrunner og tar inspirasjon fra alle verdens hjørner. Maten vi serverer lages i størst mulig grad på råvarer fra bærekraftig og helst økologisk og biodynamisk produksjon. Dyrevelferd er viktig for oss på alt av animalske produkter, også har vi alltid flere vegetar retter og noe vegansk. Vi samarbeider med mange små norske gårder og kjøper så mye som mulig fra dem. Menyen endres stadig vekk etter hva som er i sesong.
Kontakt
Nektar tar i mot bordreservasjoner alle dager dersom man skal spise og booking gjøres via denne siden, for vin er det drop in muligheter i baren. Send oss en mail på booking@nektarvinbar.no eller ring oss på +47 919 24 446
Åpningstider
![Cover image](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fcdn.sanity.io%2Fimages%2Fdca441hr%2Fproduction%2F85b89fd5a3fa70f7d5c12bfb0875a0fbae5fbb54-1328x749.jpg%3Frect%3D65%2C0%2C1198%2C749%26w%3D1200%26h%3D750%26fit%3Dcrop%26auto%3Dformat&w=3840&q=95)