Meny
- Ansjostoast 179G E F M N Sn H Pi
- Brisling i olje med brød og smør165G F M H
- Hallomø fra Skarrbo gård265E So M Sn
- Beter, ricotta fra Skarrbo gård, valnøtter205M N SO2 Vn
- Norske gulrøtter, labneh, chiliolje215M
- Gresskar-pakora, romesco205
- Skogsopp med toast245G M SO2
- Villkveite, Café de Paris-smør325F M SO2
- Reinsdyr fra Stensaas, spinat og persillerot 395M SO2 Hn Pk
- Gnocchi, bresert storfe fra Horgen gård275G E M SO2 H
- Norske oster, honning fra Oslo og brød245G E M SO2 H
- Sticky toffee pudding, vaniljeis 185G E M SO2
Allergener
- Ansjostoast 179G E F M N Sn H Pi
- Brisling i olje med brød og smør165G F M H
- Hallomø fra Skarrbo gård265E So M Sn
- Beter, ricotta fra Skarrbo gård, valnøtter205M N SO2 Vn
- Norske gulrøtter, labneh, chiliolje215M
- Gresskar-pakora, romesco205
- Skogsopp med toast245G M SO2
- Villkveite, Café de Paris-smør325F M SO2
- Reinsdyr fra Stensaas, spinat og persillerot 395M SO2 Hn Pk
- Gnocchi, bresert storfe fra Horgen gård275G E M SO2 H
- Norske oster, honning fra Oslo og brød245G E M SO2 H
- Sticky toffee pudding, vaniljeis 185G E M SO2
Allergener
- Anchovy toast 179G E F M N Mu W Pi
- Brisling in oil with bread and butter165G F M W
- Hallomø from Skarrbo gård265E So M Mu
- Beetroot, ricotta from Skarrbo gård, walnuts205M N SO2 W
- Norwegian carrots, labneh, chili oil215M
- Pumpkin pakora, garam masala romesco205
- Wild mushrooms with toast 245G M SO2
- Wild halibut, Café de Paris butter325F M SO2
- Reindeer from Stensaas, spinach and parsley root 395M SO2 Ha Pn
- Gnocchi, braised beef from Horgen gård275G E M SO2 W
- Selection of Norwegian cheeses, honey from Oslo, bread245G E M SO2 W
- Sticky toffee pudding, vanilla ice cream 185G E M SO2
Allergies
Mat
På Nektar er det fokus på hygge og komfort, maten har ofte mye smak og er lagd for å deles. Kokkene har ulike bakgrunner og tar inspirasjon fra alle verdens hjørner. Maten vi serverer lages i størst mulig grad på råvarer fra bærekraftig og helst økologisk og biodynamisk produksjon. Dyrevelferd er viktig for oss på alt av animalske produkter, også har vi alltid flere vegetar retter og noe vegansk. Vi samarbeider med mange små norske gårder og kjøper så mye som mulig fra dem. Menyen endres stadig vekk etter hva som er i sesong.
Kontakt
Nektar tar i mot bordreservasjoner alle dager dersom man skal spise og booking gjøres via denne siden, for vin er det drop in muligheter i baren. Send oss en mail på booking@nektarvinbar.no eller ring oss på +47 919 24 446
Åpningstider
