Meny

  • Ansjostoast 165
    G E F M Sn H Pi
  • Brisling i olje med brød og smør145
    G F M H
  • Jambon persille, brød og smør 195
    G M Sn H
  • Hallomø fra Skarrbo Gård195
    E So M Sn
  • Pisket feta fra Grindal, squash, neper og oliven185
    M
  • Saltbakte gule beter, muhammara170
    N SO2 Vn
  • Tartar av norsk storfe, norske tomater, spelt255
    G SO2 Sp
  • Kamskjell, jordskokk, beurre blanc275
    M SO2 B
  • Speket villkveite, ingefær, lime, miso 325
    E F Se
  • Kyllingvinger fra Hovelsrud, Jerk glaze 175
    So SO2
  • Svinenakke fra horgen gård, bygg, løpstikke225
    SO2 By
  • Ostefjøl med plommesyltetøy og brød210
    M
  • Rabarbra, safran, yogurt sorbet 165
    M

Allergener

G Gluten, E Egg, F Fisk, M Melk, Sn Sennep, H Hvete, Pi Pistasj, So Soya, N Nøtter, SO2 SO2 og sulfitt, Vn Valnøtt, Sp Spelt, B Bløtdyr, Se Sesam, By Bygg,

Mat

På Nektar er det fokus på hygge og komfort, maten har ofte mye smak og er lagd for å deles. Kokkene har ulike bakgrunner og tar inspirasjon fra alle verdens hjørner. Maten vi serverer lages i størst mulig grad på råvarer fra bærekraftig og helst økologisk og biodynamisk produksjon. Dyrevelferd er viktig for oss på alt av animalske produkter, også har vi alltid flere vegetar retter og noe vegansk. Vi samarbeider med mange små norske gårder og kjøper så mye som mulig fra dem. Menyen endres stadig vekk etter hva som er i sesong.

Kontakt

Nektar tar i mot bordreservasjoner alle dager dersom man skal spise og booking gjøres via denne siden, for vin er det drop in muligheter i baren. Send oss en mail på booking@nektarvinbar.no eller ring oss på +47 919 24 446

InstagramFacebook

Åpningstider

MandagStengt
Tirsdag17:00–00:00
Onsdag17:00–00:00
Torsdag17:00–00:00
Fredag17:00–00:30
Lørdag17:00–00:30
SøndagStengt
Cover image