Veslemøy Hvidsten

EIER / VINELSKER

Veslemøy Hvidsten kan vin! Hun vokste opp på et høyfjellshotell, var skiboms og servitør i Hemsedal, jobbet på La Piazza og hos Thea før hun havnet hos den legendariske Michelin-stjernerestauranten Bagatelle som 19-åring. Her fikk hun smake sin første flaske hvit burgunder og sa: «Oi!» Hun lærte mye om god vin på Bagatelle, hun tok vinkelnerskolen og var med på å starte Baltazar Ristorante & Enoteca. Før hun fylte 25 fikk hun jobb i Mostue Grape Selection, som selger. Et lite firma vokste seg stort, og etter tjue år som salgssjef og Fine Wine Director, lukket hun døren for å åpne sin første vinbar. Veslemøy er også birøkter og hun elsker å lage – og spise god mat.

Sindre Solem

 

RESTAURANTSJEF

 

Vi er veldig glade for å ha fått med oss Sindre Solem. Sindre elsker vin og mat, og han elsker å henge på vinbarer og besøke restauranter for å oppdage noe nytt. Sindre var innom Grefsenkollen restaurant som servitør, før han åpnet Kniven bar med venner. Han har drevet metal-og rockebaren med den beryktede vinlisten i seks år. Sindre er en vinentusiast med en dyp lidenskap for Burgund, Champagne, Jura og deilige viner generelt. Sindre er også en Spelemannpris-vinnende musiker og spiller i to hardtslående band. Han ser frem til å ønske dere velkommen til Nektar vinbar.

 

Ed Shaw

 

Kjøkkensjef

Vi er heldige som har kapret Edward Shaw som kjøkkensjef. Ed har over ti års erfaring som kokk, og har jobbet med ulike typer kjøkken gjennom karrieren. Han har bodd i Norge i fem år og kommer fra Nedre Foss Gård hvor han var soussjef  Ed har også jobbet ved Hinds Head by Heston. Han elsker å dele en god flaske vin og mat med venner og inviterer gjerne til middagsselskap! Ed elsker også musikk, men mest gamle ting og sier han ikke er klarer å følge med på alt det nye. Ed brygger øl hjemme og samler på whisky, men åpner alltid flaskene. Han har en medfødt lidenskap for mat og visste allerede som ung gutt at at han skulle bli kokk. Ed elsker saftige viner og favorittdruen hans er Gamay.

 

medium2x.png

© 2019 by Nektarvinbar